Objednávka

Objevte magický svět dárků: Jak vybrat dárek pro fanoušky fantasy knih

16.11.2023 | Redakce Palmknihy

Vánoční období je tady a s ním přichází otázka, co darovat vášnivým čtenářům sci-fi a fantasy. Nechte se inspirovat naším průvodcem, který je plný originálních a magických titulů, které rozzáří jejich svět. Máme tipy pro každého milovníka imaginárních světů. Ať už jsou to encyklopedie, obrazové publikace nebo oceňované příběhy, najdete tu dokonalý dárek pro každého fanouška! 

České fantasy knihy

Procházejte skvosty od domácích talentů a objevte nejnovější bestsellery v české a také slovenské fantasy literatuře. Například kniha Krev pro divoženku od Kristýny Sněgoňové potěší každého místního fanouška fantasy světů. 

Velkolepé světové fantasy příběhy

Ponořte se do světa epických dobrodružství a fantasy legend jako je Hlad bohů. Dopřejte vašim blízkým vydání jejich oblíbených světových fantasy knih a autorů a pomozte jim rozšířit jejich knihovnu. 

Pro skalní fanoušky

Pro ty, kteří milují každý detail svých oblíbených světů, nabízíme široký výběr encyklopedií, ilustrovaných průvodců a obrazových publikací. Například fanoušci světa Zaklínače Geralta ocení vydanou encyklopedii, která vám přiblíží postavy i monstra z tohoto světa. 

Pro náročné / oceňované příběhy

Vydejte se na cestu do světa literárních skvostů. Vyberte dárek z řad oceněných příběhů, které zaujmou i ty nejnáročnější čtenáře. Pulitzerovy ceny, Nebula Awards a další záruky kvality, které posunou jejich čtenářské zážitky na novou úroveň. Například kniha Páté roční období, která je vítězem ceny Hugo za rok 2016, je skvělou volbou. 

Široký výběr fantasy a sci-fi příběhů

S tímto průvodcem budete mít jistotu, že najdete ten správný dárek pro každého vášnivého čtenáře sci-fi a fantasy knížek. Od bestsellerů české fantasy až po grandiózní světové fantasy příběhy, si u nás každý najde to své. Přesvědčte se sami. 

A pokud jste si přeci jen nevybrali, zkuste se podívat na naše knižní tipy.  

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat