Objednávka

Jak vybrat motivační knihu jako vánoční dárek a posunout se k novým cílům v novém roce

14.12.2023 | Redakce Palmknihy
Vánoce už klepou na dveře a s nimi také už přichází čas na seznam plný předsevzetí. Pokud hledáte inspiraci pro originální dárek, který bude nejen krásným překvapením, ale také poskytne vášnivou motivaci pro nový začátek v nadcházejícím roce, přečtěte si našeho průvodce, který vám poradí, jak vybrat motivační knihu pro každého na vašem vánočním seznamu. 

Zdraví a mysl 

Vyberte knihu, která podporuje duševní pohodu a posiluje odhodlání k pozitivnímu myšlení. Knihy o osobním rozvoji, mindfulness nebo motivujících životních příbězích mohou být skvělým doplňkem pro každého, kdo se snaží o lepší mentální zdraví. Takovou knihou je rozhodně Mozaika duší od Tomáše Kvapilíka. 

Zdraví a tělo 

Pokud máte ve svém okolí osoby, které chtějí zdokonalit své fyzické zdraví, zvažte pro ně knihu o cvičení, výživě nebo wellness. Plánování zdravých jídelníčků, cvičení doma nebo tipy na udržení aktivního životního stylu mohou být inspirací pro nový začátek. Kniha Labyrint pohybu se tak pro ně stane inspirací a rádcem v cestě za zdravějším tělem. 

Práce 

Motivujte své blízké ke kariérnímu růstu a úspěchu. Knihy o leadershipu, osobním rozvoji v pracovním prostředí nebo strategiích pro dosažení pracovních cílů mohou poskytnout potřebnou inspiraci a energii. Kniha Práce od James Suzmana je tak ideální volbou.   

Udělejte si pořádek 

Nový rok může být skvělou příležitostí pro začátek nového řádu ve vlastním životě. Knihy o organizaci, time managementu, minimalismu nebo metodách pro dosažení vyváženého životního stylu mohou pomoci vytvořit strukturu a usnadnit každodenní rutinu. Kniha Pořádek v hlavě jim s tím rozhodně pomůže.  

Nový rok je ideální čas na seberozvoj

V tomto vánočním období dejte dárek, který nejen potěší, ale také poskytne motivaci pro začátek nového roku plného nových výzev a příležitostí. Každá vybraná kniha může být klíčem k pozitivní změně a dosažení nových cílů. Přejeme vám radostné a motivující Vánoce!  

Další tipy, které vám pomohou vybrat ten správný dárek naleznete také v naší kategorii Knižní tipy. 

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat