Objednávka

Březnové knižní novinky

Březnové knižní novinky

7.3.2024 | Redakce Palmknihy
Začíná březen a s ním přichází lavina nových literárních pokladů. Připravte se na fantasy příběhy, krimi zápletky a také na historický román z Malajsie. Načerpejte inspiraci na knižní novinky, které rozhodně stojí za vaši pozornost.

Novinky ve fantasy světě

Na konci měsíce vychází jedna z nejočekávanějších knih celého roku Čtvrté křídlo. Celosvětový hit propojuje fantasy s draky s romantickou linkou. Navíc toto vydání bude mít nádhernou barevnou ořízku.

U fantasy zůstaneme s další novinkou. Babylon od úspěšné autorky R. F. Kuang nabízí čtenáři alternativní historii 19. století i magii a řadí se do stále populárního subžánru dark academia, v němž se spojuje akademické prostředí s nějakou tou záhadou či tajemstvím.

Posledním tipem s prvky nadpřirozena je Přísně tajný spolek svérázných čarodějek. Romantický příběh z našeho světa, v němž existují čarodějky, které se z obavy, že budou odhaleny musí skrývat. Jak se Mika vypořádá s nečekaným úkolem a starostí o tři malé čarodějky?

Knižní novinka pro náročné čtenáře

V březnu také vychází první letošní Odeonka z edice Světová knihovna, kterou jistě nemusíme představovat žádnému náročnému čtenáři – Tisíckrát obejít strach. V tomto románu se s hlavní vypravěčkou podíváme do Berlína a spolu s ní se zamyslíme nad stereotypy přisuzované společností, osamělostí i radostí ze života.

Poznejte historii Malajsie

Vydáváte se rádi prostřednictvím příběhů do různých koutů světa a rozšiřujete si obzory i své znalosti tamní historie? Tak právě pro vás je román Vyvolali jsme bouři od malasijské autorky Vanessy Chan vyprávěný prostřednictvím čtyř hrdinů ve 40. letech 20. století.

Krimi novinky

Nakonec samozřejmě nemůžeme opomenout ani novinky z krimi a napětí. Dočkáme se nového románu Kateřiny Karolové Dokonalé městečko, v němž se mísí detektivní prvky s těmi hororovými. Čeká nás také pokračování oblíbených sérií: Tiché hlasy s inspektorkou Lottie Parkerovou nebo třeba třetí případ Kay Hunterové, který tentokrát ponese název Krvavé tajemství.

 

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat