Objednávka

Proč se klepou řízky

Proč se klepou řízky
Tištěná kniha

76 % (13 Hodnocení)

Proč se klepou řízky

76 % (13 Hodnocení)

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2023

232 Kč

Běžná cena 298 Kč

Ušetříte 66 Kč

Skladem 2 ks

• Odesíláme 31.5.

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 210.00 mm
  • Šířka
    • 145.00 mm
  • Hloubka
    • 18.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.36 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 184
  • Typ vazby
    • brožovaná
  • Ean
    • 9788076750869
  • ISBN
    • 9788076750869

O knize

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se...
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o...
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

76%

(13 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

13.5.2024
Skutečně je to pro ty, co rádi vaří a zajímá je podstata toho co dělají. Možná pomocí této knihy dokážou vytvořit i nový recept.
27.5.2023
Mě tahle knížka pobavila, poučila, poděsila, povznesla... :-) Uvědomila jsem si, že přestože všichni známe termíny jako nasycené, nenasycené mastné kyseliny, ale většina z nás netuší a nevysvětlí - včetně mě. A to byl jediný příklad z mnoha. Přestože od prvního vydání této knihy už uběhlo spoustu let a bezpochyby už se leccos změnilo (zase), tak i tak si myslím, že není vůbec od věci si ji přečíst.
Mě tahle knížka pobavila, poučila, poděsila, povznesla... :-) Uvědomila jsem si, že přestože všichni známe termíny jako nasycené, nenasycené mastné kyseliny, ale...
Mě tahle knížka pobavila, poučila, poděsila, povznesla... :-) Uvědomila jsem si, že přestože všichni známe termíny jako nasycené, nenasycené mastné kyseliny, ale většina z nás netuší a nevysvětlí - včetně mě. A to byl jediný příklad z mnoha. Přestože od prvního vydání této knihy už uběhlo spoustu let a bezpochyby už se leccos změnilo (zase), tak i tak si myslím, že není vůbec od věci si ji přečíst.
Číst více

Více od autora:

Vladimír Mikeš

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat