
Poklady klasické české kuchyně
Jazyk
čeština
Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví.
Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!
Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem
rok vydání 2011
Běžná cena 399 Kč
Ušetříte 52 Kč
Vyprodáno
Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 305.00 mm
-
Šířka
- 216.00 mm
-
Hloubka
- 20.00 mm
-
Hmotnost
- 1.29 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 192
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788090504806
-
ISBN
- 9788090504806