Objednávka

Jednoduše & dokonale Ryby, drůbež, zvěřina

84 % (5)

Kniha - vázaná s laminovaným potahem

Skladem > 5 ks

Možnosti doručení a platby

359 Kč

Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v...
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha...

Jednoduše & dokonale Ryby, drůbež, zvěřina

vázaná s laminovaným potahem

359 Kč

Podrobnosti

O knize

Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně popsané osvědčeným způsobem „krok za krokem.“ Všechny pokrmy tak zvládne uvařit i úplný začátečník. Bez problémů, jednoduše a dokonale! V hlavní roli se tentokrát představí: bažant, srnec, jelen, muflon, daněk,...
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi...
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně popsané osvědčeným způsobem „krok za krokem.“ Všechny pokrmy tak zvládne uvařit i úplný začátečník. Bez problémů, jednoduše a dokonale! V hlavní roli se tentokrát představí: bažant, srnec, jelen, muflon, daněk, kanec, zajíc, jehně, králík, krůta, kachna, husa, pstruh, kapr, losos, mořský vlk, grundle a treska. Kniha získala ocenění Český bestseller 2021 v kategorii KUCHAŘKY.

Hodnocení

84%

(5)

Hodnotilo 5 čtenářů
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

27.12.2021
Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle kuchařky bych podotkla, že ji měl rozdělit minimálně na dvě. Popravdě jsem se těšila, že v této sérii udělá i zvěřinu a ryby, ale opravdu jen zvěřinu a zvlášť jen ryby. Zde se zaměří na nějaké rady ohledně čištění, nějaké lepší tipy a také víc...
Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle...
Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle kuchařky bych podotkla, že ji měl rozdělit minimálně na dvě. Popravdě jsem se těšila, že v této sérii udělá i zvěřinu a ryby, ale opravdu jen zvěřinu a zvlášť jen ryby. Zde se zaměří na nějaké rady ohledně čištění, nějaké lepší tipy a také víc receptů na bažanty, orebice, kance, jeleny nebo divoké kachny, taky kapry, štiky, úhoře, sumce apod. Tady jich moc není a zdá se mi to bohužel takové odfláknuté.
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

27.12.2021
Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle kuchařky bych podotkla, že ji měl rozdělit minimálně na dvě. Popravdě jsem se těšila, že v této sérii udělá i zvěřinu a ryby, ale opravdu jen zvěřinu a zvlášť jen ryby. Zde se zaměří na nějaké rady ohledně čištění, nějaké lepší tipy a také víc...
Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle...
Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle kuchařky bych podotkla, že ji měl rozdělit minimálně na dvě. Popravdě jsem se těšila, že v této sérii udělá i zvěřinu a ryby, ale opravdu jen zvěřinu a zvlášť jen ryby. Zde se zaměří na nějaké rady ohledně čištění, nějaké lepší tipy a také víc receptů na bažanty, orebice, kance, jeleny nebo divoké kachny, taky kapry, štiky, úhoře, sumce apod. Tady jich moc není a zdá se mi to bohužel takové odfláknuté.
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

10.10.2022
Půjčeno z knihovny , kuchařka krásná a recepty promyšlené a lahodné .

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat