Objednávka

Jo Nesbø míří na Netflix

Jo Nesbø míří na Netflix

1.7.2024 | Redakce Palmknihy
Čtenáři a čtenářky norského spisovatele Joa Nesbøho se dočkají seriálového provedení jeho knih díky společnosti Netflix. Pojďme se podívat na dostupné informace o chystaném počinu.

První série by měla začít pátým dílem Pentagram s detektivem Harry Holem, do jehož role byl obsazen norský herec Tobias Santelmann, kterého mohou diváci znát například ze seriálu Poslední království. Seriálové verze se zhostil Netflix a dočkat bychom se ho mohli už v roce 2026.

Sice nejde o první adaptaci tohoto mistra severských detektivek, ale v seriálovém podání to bude poprvé. Doufáme, že Pentagram dopadne lépe než předchozí počin Sněhulák, který dodnes sklízí rozporuplné emoce mezi diváky. Na scénářiseriálu se má Joe Nesbø podílet sám, a tak se skutečně dá počítat s propracovanějším výsledkem.

 

Zkraťte si čekaná na seriál přečtením nejnovější knihy Joa Nesbøho Noční dům, kterou jsme vám představili nedávno v našem blogu zde.

Připojte se k naší komunitě milovníků knih

Buďte součástí vášnivé čtenářské rodiny! Zanechte svůj email a dejte nám šanci vás inspirovat a rozšířit váš literární obzor.

Díky pravidelnému přísunu našich e-mailů budete vždy první, kdo se dozví o:

• Akčních slevách 

• Speciálních akcích (významná knižní výročí a události, soutěže atd.)

• Knižních novinkách

• O tom, co se v knižním světě děje

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat