Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Formát
-
Věkový limit
- 0
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 23
-
Délka ukázky
- 15 %
-
ISBN pdf
- 978-80-881-0808-5
O knize
Ze zásady na zásadu aneb Nebuďme kyselí! Konzumujete často vařená a upravovaná jídla, pečivo, sladkosti, maso, vejce, uzeniny… a další kyselinotvornou potravu a čerstvé ovoce a zelenina je ve vašem jídelníčku v menšině? Pak je e-book Ze zásady na zásady aneb Nebuďme kyselí!“ určen právě vám! Obsahuje informace, které...
Ze zásady na zásadu aneb Nebuďme kyselí! Konzumujete často vařená a upravovaná jídla, pečivo, sladkosti, maso, vejce, uzeniny… a další kyselinotvornou potravu a čerstvé ovoce a zelenina je ve vašem jídelníčku v menšině? Pak je e-book Ze zásady na zásady aneb Nebuďme kyselí!“ určen právě vám! Obsahuje informace, které patří k...
Ze zásady na zásadu aneb Nebuďme kyselí! Konzumujete často vařená a upravovaná jídla, pečivo, sladkosti, maso, vejce, uzeniny… a další kyselinotvornou potravu a čerstvé ovoce a zelenina je ve vašem jídelníčku v menšině? Pak je e-book Ze zásady na zásady aneb Nebuďme kyselí!“ určen právě vám! Obsahuje informace, které patří k nejdůležitějším pro udržení vašeho zdraví. A to takové, které se bohužel většina z nás od svého lékaře nedozví. Můžete si je samozřejmě přečíst v obsáhlých knihách či vědeckých pracích od expertů na internetu, pokud ovšem budete vesměs odborným textům rozumět a najdete hromadu času na jejich studium. Tento e-book na pouhých 23 stránkách přináší všechno nejdůležitější na téma překyselení organismu: informace, fakta, poučení, rady a návody. Přehledně, čtivě a velmi srozumitelně seřazené a „naservírované“ ve stručných sděleních.