Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 212.00 mm
-
Šířka
- 150.00 mm
-
Hloubka
- 12.00 mm
-
Hmotnost
- 0.15 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 166
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 9788071815761
-
ISBN
- 8071815764
O knize
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.