Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Zavařujeme ovoce a zeleninu

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.
Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel.

Tištěná kniha - brožovaná

Levná kniha

rok vydání 2010

49 Kč

Běžná cena 69 Kč

Ušetříte 20 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

Více od autora:

Jaroslav Vašák

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat