Objednávka

Získejte slevu až 20 % na nákup!

Konzervujeme ovocie a zeleninu

Recenze

60 %

Jazyk

slovenština

Všetko o konzervování ovocia a zeleniny Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov
Všetko o konzervování ovocia a zeleniny Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov
Všetko o konzervování ovocia a zeleniny Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

71 Kč

Běžná cena 99 Kč

Ušetříte 28 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 210.00 mm
  • Šířka

    • 150.00 mm
  • Hloubka

    • 8.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.13 kg
  • Jazyk

    • slovenština
  • Počet stránek

    • 160
  • Typ vazby

    • brožovaná
  • Ean

    • 9788073608538
  • ISBN

    • 9788073608538

Více od autora:

Jaroslav Vašák

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat