Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
73%
(29 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
18.11.2016
2
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová káva? Kde ve světě je pití kávy důležitým obřadem? Kdy vznikly první kavárny? Kteří umělci se kávou upíjeli? Kdo patří mezi největší výrobce kávovníkových zrn? Jak se káva hodnotí v profesionálních kruzích? To a ještě mnohé další zjistíte v...
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová...
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová káva? Kde ve světě je pití kávy důležitým obřadem? Kdy vznikly první kavárny? Kteří umělci se kávou upíjeli? Kdo patří mezi největší výrobce kávovníkových zrn? Jak se káva hodnotí v profesionálních kruzích? To a ještě mnohé další zjistíte v nové kávové bibli! Vřele doporučuji široké veřejnosti a zejména všem konzumentům kávy. Kniha je psána velmi čtivě a doplněna pěknými ilustracemi.
Číst více
Číst více
5.1.2017
1
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například část, ve které autor popisuje různé způsoby přípravy kávy, mi přišla popsána jen tak „letem světem“, uvítal bych detailnější technologické postupy přípravy.
Ale ve výsledku je to skutečně zajímavé čtení doplněné krásnými fotografiemi....
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například...
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například část, ve které autor popisuje různé způsoby přípravy kávy, mi přišla popsána jen tak „letem světem“, uvítal bych detailnější technologické postupy přípravy.
Ale ve výsledku je to skutečně zajímavé čtení doplněné krásnými fotografiemi.
Knihu bych doporučil těm, kteří do tajů kávy teprve pronikají, zejména zatvrzelým milovníkům českého turka, kteří odmítají vyzkoušet jakýkoliv jiný způsob přípravy kávy :-).
Číst více
Číst více