Objednávka

Vyhrajte každý den 300 Kč na nákup a zapojte se do slosování o čtečku PocketBook.

U kávy o kávě a kávovinách

U kávy o kávě a kávovinách
Tištěná kniha

73 % (29 Hodnocení)

U kávy o kávě a kávovinách

73 % (29 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2016

302 Kč

Běžná cena 398 Kč

Ušetříte 96 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 237.00 mm
  • Šířka
    • 171.00 mm
  • Hloubka
    • 30.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.83 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 360
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788074628504
  • ISBN
    • 9788074628504

O knize

Kniha, která neřest povýší na umění, z jejíchž stránek voní nejen káva, ale i moře, hory a exotické dálky. Už jen cesta kávových zrn má v sobě nádech tajemství a dobrodružství, o jakých jsme čítali jako děti. Nečekejte ale romantické vyprávění, U kávy o kávě a kávovinách je kniha pro kávové znalce i běžné konzumenty....
Kniha, která neřest povýší na umění, z jejíchž stránek voní nejen káva, ale i moře, hory a exotické dálky. Už jen cesta kávových zrn má v sobě nádech tajemství a dobrodružství, o jakých jsme čítali jako děti. Nečekejte ale romantické vyprávění, U kávy o kávě a kávovinách je kniha pro kávové znalce i běžné konzumenty. Seznámí vás poutavou...
Kniha, která neřest povýší na umění, z jejíchž stránek voní nejen káva, ale i moře, hory a exotické dálky. Už jen cesta kávových zrn má v sobě nádech tajemství a dobrodružství, o jakých jsme čítali jako děti. Nečekejte ale romantické vyprávění, U kávy o kávě a kávovinách je kniha pro kávové znalce i běžné konzumenty. Seznámí vás poutavou formou s historií i současností pěstování kávovníku, zpracování kávových zrn a zasvětí do tajemství pražení. Jozef Augustín, oceňovaný odborník na kávovou tematiku, ale nenechá své čtenáře o kávě jen snít, v jeho knize najdete i množství prověřených receptů na kávové speciality, které si můžete připravit i v domácích podmínkách. Hledáte-li knihu, která vám otevře obzory, provede vás různými kouty světa a o jednom z nejoblíbenějších nápojů vůbec podá opravdu do detailů propracovanou zprávu, nehledejte. Držíte ji v ruce.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

73%

(29 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

18.11.2016

2

Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová káva? Kde ve světě je pití kávy důležitým obřadem? Kdy vznikly první kavárny? Kteří umělci se kávou upíjeli? Kdo patří mezi největší výrobce kávovníkových zrn? Jak se káva hodnotí v profesionálních kruzích? To a ještě mnohé další zjistíte v...
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová...
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová káva? Kde ve světě je pití kávy důležitým obřadem? Kdy vznikly první kavárny? Kteří umělci se kávou upíjeli? Kdo patří mezi největší výrobce kávovníkových zrn? Jak se káva hodnotí v profesionálních kruzích? To a ještě mnohé další zjistíte v nové kávové bibli! Vřele doporučuji široké veřejnosti a zejména všem konzumentům kávy. Kniha je psána velmi čtivě a doplněna pěknými ilustracemi.
Číst více Číst více
5.1.2017

1

Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například část, ve které autor popisuje různé způsoby přípravy kávy, mi přišla popsána jen tak „letem světem“, uvítal bych detailnější technologické postupy přípravy. Ale ve výsledku je to skutečně zajímavé čtení doplněné krásnými fotografiemi....
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například...
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například část, ve které autor popisuje různé způsoby přípravy kávy, mi přišla popsána jen tak „letem světem“, uvítal bych detailnější technologické postupy přípravy. Ale ve výsledku je to skutečně zajímavé čtení doplněné krásnými fotografiemi. Knihu bych doporučil těm, kteří do tajů kávy teprve pronikají, zejména zatvrzelým milovníkům českého turka, kteří odmítají vyzkoušet jakýkoliv jiný způsob přípravy kávy :-).
Číst více Číst více

Více od autora:

Jozef Augustin

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat