Objednávka

Pri káve o káve a kávovinách

Pri káve o káve a kávovinách
Tištěná kniha

73 % (29 Hodnocení)

Pri káve o káve a kávovinách

73 % (29 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem a přebalem

rok vydání 2016

,

slovenština

302 Kč

Běžná cena 398 Kč

Ušetříte 96 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 239.00 mm
  • Šířka
    • 173.00 mm
  • Hloubka
    • 32.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.83 kg
  • Jazyk
    • slovenština
  • Počet stránek
    • 320
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem a přebalem
  • Ean
    • 9788074628511
  • ISBN
    • 9788074628511

O knize

Kniha, ktorá neresť povýši na umenie, zo stránok ktorej voní nielen káva, ale i more, hory a exotické diaľky. Už len cesta kávovníkových zŕn má v sebe nádych tajomstva a dobrodružstva, o akých sme ako deti čítavali. Nečakajte ale romantické rozprávanie, Pri káve o káve a kávovinách je kniha pre kávových znalcov i...
Kniha, ktorá neresť povýši na umenie, zo stránok ktorej voní nielen káva, ale i more, hory a exotické diaľky. Už len cesta kávovníkových zŕn má v sebe nádych tajomstva a dobrodružstva, o akých sme ako deti čítavali. Nečakajte ale romantické rozprávanie, Pri káve o káve a kávovinách je kniha pre kávových znalcov i bežných konzumentov....
Kniha, ktorá neresť povýši na umenie, zo stránok ktorej voní nielen káva, ale i more, hory a exotické diaľky. Už len cesta kávovníkových zŕn má v sebe nádych tajomstva a dobrodružstva, o akých sme ako deti čítavali. Nečakajte ale romantické rozprávanie, Pri káve o káve a kávovinách je kniha pre kávových znalcov i bežných konzumentov. Pútavou formou vás zoznámi s históriou aj súčasnosťou pestovania kávovníku, spracovania kávovníkových zŕn a zasvätí do tajomstva praženia. Jozef Augustín, oceňovaný odborník na kávovú tematiku, nenechá ale svojich čitateľov o káve iba snívať, v jeho knihe nájdete aj množstvo osvedčených receptov na kávové špeciality, ktoré si možete pripraviť i v domácich podmienkach. Ak hľadáte knihu, ktorá vám otvorí nové obzory, prevedie vás rôznymi kútmi sveta a o jednom z najobľúbenejších nápojov vôbec podá naozaj do detailov prepracovanú správu, nehľadajte. Držíte ju v ruke.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

73%

(29 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

18.11.2016

2

Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová káva? Kde ve světě je pití kávy důležitým obřadem? Kdy vznikly první kavárny? Kteří umělci se kávou upíjeli? Kdo patří mezi největší výrobce kávovníkových zrn? Jak se káva hodnotí v profesionálních kruzích? To a ještě mnohé další zjistíte v...
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová...
Zajímá vás, jaký je vliv kávy na naše zdraví? Jestli je instantní káva kvalitní a silnější nebo slabší než klasické espresso? Nebo či existuje chutná bezkofeinová káva? Kde ve světě je pití kávy důležitým obřadem? Kdy vznikly první kavárny? Kteří umělci se kávou upíjeli? Kdo patří mezi největší výrobce kávovníkových zrn? Jak se káva hodnotí v profesionálních kruzích? To a ještě mnohé další zjistíte v nové kávové bibli! Vřele doporučuji široké veřejnosti a zejména všem konzumentům kávy. Kniha je psána velmi čtivě a doplněna pěknými ilustracemi.
Číst více Číst více
5.1.2017

1

Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například část, ve které autor popisuje různé způsoby přípravy kávy, mi přišla popsána jen tak „letem světem“, uvítal bych detailnější technologické postupy přípravy. Ale ve výsledku je to skutečně zajímavé čtení doplněné krásnými fotografiemi....
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například...
Souhlasím s komentářem terezy2317, nicméně pokud se o kávu zajímáte delší dobu a toto nebude vaše první kniha o kávě, tak kniha nenabídne „nic nového“. Například část, ve které autor popisuje různé způsoby přípravy kávy, mi přišla popsána jen tak „letem světem“, uvítal bych detailnější technologické postupy přípravy. Ale ve výsledku je to skutečně zajímavé čtení doplněné krásnými fotografiemi. Knihu bych doporučil těm, kteří do tajů kávy teprve pronikají, zejména zatvrzelým milovníkům českého turka, kteří odmítají vyzkoušet jakýkoliv jiný způsob přípravy kávy :-).
Číst více Číst více

Více od autora:

Jozef Augustin

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat