Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 304.00 mm
-
Šířka
- 245.00 mm
-
Hloubka
- 32.00 mm
-
Hmotnost
- 2.13 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 400
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Datum vydání
- 1.10.2010
O knize
Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky.
Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky.
Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky.
Hodnocení
82%
(9)
Hodnotilo 9 čtenářů
Ve spolupráci s
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Recenze
Čtenářská recenze
40
Recepty fajn, mnohé jsem vyzkoušela, je to přehledné a s velmi motivačními obrázky ☺
Negativum je rejstřík. Nechápu, kdo to vymýšlel. Uvedu příklad pro hospodyňky, aby věděly, do čeho jdou:
Spekulatius najdete pod písmenem K, konkrétně "Křehké cukroví" jako "keksy spekulatius" . Podobných logických hádanek je tam víc. Řeším to záložkami, knihu doporučuji
Recepty fajn, mnohé jsem vyzkoušela, je to přehledné a s velmi motivačními obrázky ☺
Negativum je rejstřík. Nechápu, kdo to vymýšlel. Uvedu příklad pro hospodyňky,...
Recepty fajn, mnohé jsem vyzkoušela, je to přehledné a s velmi motivačními obrázky ☺
Negativum je rejstřík. Nechápu, kdo to vymýšlel. Uvedu příklad pro hospodyňky, aby věděly, do čeho jdou:
Spekulatius najdete pod písmenem K, konkrétně "Křehké cukroví" jako "keksy spekulatius" . Podobných logických hádanek je tam víc. Řeším to záložkami, knihu doporučuji
Číst víceČtenářská recenze
1
Kniha se mi líbí svými velkými obrázky a pestrou nabídkou receptů. Nedoporučila bych ji ale úplně začátečníkům, protože některé recepty mají zvláštní poměr surovin a ten, co by podle toho pekl poprvé v životě by se mohl divit.
Kniha se mi líbí svými velkými obrázky a pestrou nabídkou receptů. Nedoporučila bych ji ale úplně začátečníkům, protože některé recepty mají zvláštní poměr surovin a...
Kniha se mi líbí svými velkými obrázky a pestrou nabídkou receptů. Nedoporučila bych ji ale úplně začátečníkům, protože některé recepty mají zvláštní poměr surovin a ten, co by podle toho pekl poprvé v životě by se mohl divit.
Číst víceČtenářská recenze
krásná kuchařka o moučnících všeho druhu :)
Čtenářská recenze
40
Recepty fajn, mnohé jsem vyzkoušela, je to přehledné a s velmi motivačními obrázky ☺
Negativum je rejstřík. Nechápu, kdo to vymýšlel. Uvedu příklad pro hospodyňky, aby věděly, do čeho jdou:
Spekulatius najdete pod písmenem K, konkrétně "Křehké cukroví" jako "keksy spekulatius" . Podobných logických hádanek je tam víc. Řeším to záložkami, knihu doporučuji
Recepty fajn, mnohé jsem vyzkoušela, je to přehledné a s velmi motivačními obrázky ☺
Negativum je rejstřík. Nechápu, kdo to vymýšlel. Uvedu příklad pro hospodyňky,...
Recepty fajn, mnohé jsem vyzkoušela, je to přehledné a s velmi motivačními obrázky ☺
Negativum je rejstřík. Nechápu, kdo to vymýšlel. Uvedu příklad pro hospodyňky, aby věděly, do čeho jdou:
Spekulatius najdete pod písmenem K, konkrétně "Křehké cukroví" jako "keksy spekulatius" . Podobných logických hádanek je tam víc. Řeším to záložkami, knihu doporučuji
Číst víceČtenářská recenze
1
Kniha se mi líbí svými velkými obrázky a pestrou nabídkou receptů. Nedoporučila bych ji ale úplně začátečníkům, protože některé recepty mají zvláštní poměr surovin a ten, co by podle toho pekl poprvé v životě by se mohl divit.
Kniha se mi líbí svými velkými obrázky a pestrou nabídkou receptů. Nedoporučila bych ji ale úplně začátečníkům, protože některé recepty mají zvláštní poměr surovin a...
Kniha se mi líbí svými velkými obrázky a pestrou nabídkou receptů. Nedoporučila bych ji ale úplně začátečníkům, protože některé recepty mají zvláštní poměr surovin a ten, co by podle toho pekl poprvé v životě by se mohl divit.
Číst víceVerze vašeho prohlížeče je zastaralá!
a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.
Otevřít v Microsoft Edge
Přesto pokračovat