Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Škola začínajícího houbaře

Recenze()

Bez hodnocení

( Recenzí)

Jazyk

čeština

Publikace známého mykologa není atlasem hub, kterých vyšly desítky. Dalibor Marounek ve své knize nabízí duležitou pomucku všem, kterí nejsou odborníky a presto jsou houby jejich vášni. Podle trí hlavních charakteristik omáhá prehledne rozpoznat jednotlivé druhy a prakticky vyloucit, že by...
Publikace známého mykologa není atlasem hub, kterých vyšly desítky. Dalibor Marounek ve své knize nabízí duležitou pomucku všem, kterí nejsou odborníky a presto jsou houby jejich vášni. Podle trí hlavních charakteristik omáhá prehledne rozpoznat jednotlivé druhy a prakticky vyloucit, že by návštevník lesa mohl zamenit...
Publikace známého mykologa není atlasem hub, kterých vyšly desítky. Dalibor Marounek ve své knize nabízí duležitou pomucku všem, kterí nejsou odborníky a presto jsou houby jejich vášni. Podle trí hlavních charakteristik omáhá prehledne rozpoznat jednotlivé druhy a prakticky vyloucit, že by návštevník lesa mohl zamenit jedlé a chutné druhy hub za ty, které mohou ohrozit jeho zdraví. Je to knížka prehledná s bohatou foto prílohou a její formát umožnuje, abyste ji meli u sebe vždy, když se vracíte z lesa.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2017

194 Kč

Běžná cena 269 Kč

Ušetříte 75 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

%

( Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

18.3.2021
rozděleno podle ročních období, stránky označeny i barevně, stručný popis , výstižné charakteristické znaky, kulinářsé využití, vzadu v knize naše nejjedovatější druhy, zdařilé dílko, každý začínající houbař by měl mít ve své knohovně
rozděleno podle ročních období, stránky označeny i barevně, stručný popis , výstižné charakteristické znaky, kulinářsé využití, vzadu v knize naše nejjedovatější...
rozděleno podle ročních období, stránky označeny i barevně, stručný popis , výstižné charakteristické znaky, kulinářsé využití, vzadu v knize naše nejjedovatější druhy, zdařilé dílko, každý začínající houbař by měl mít ve své knohovně
Číst více

Více od autora:

Dalibor Marounek

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat