Objednávka

Receptury teplých pokrmů + CD ROM

Receptury teplých pokrmů + CD ROM
Tištěná kniha

82 % (26 Hodnocení)

Receptury teplých pokrmů + CD ROM

82 % (26 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2015

481 Kč

Běžná cena 580 Kč

Ušetříte 99 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 288.00 mm
  • Šířka
    • 195.00 mm
  • Hloubka
    • 45.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.34 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 584
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788090409323
  • ISBN
    • 9788090409323

O knize

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí...
Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy...
Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik. Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ. Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

82%

(26 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

27.11.2014

1

Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je pecka !
Číst více Číst více
22.6.2015
Skvělý pomocník při přípravě "tradičních" českých pokrmů. Pokud chcete začít vařit nebo podnikat v pohostinství je to výborný naučný doplněk. Dle mého názoru jsou některé z receptů z tohoto vydání již zastaralé a potřebují přidat další-nové přílohy, koření, postupy, které se v "tradiční" české kuchyni "zatím" neobjevily.
Skvělý pomocník při přípravě "tradičních" českých pokrmů. Pokud chcete začít vařit nebo podnikat v pohostinství je to výborný naučný doplněk. Dle mého názoru jsou...
Skvělý pomocník při přípravě "tradičních" českých pokrmů. Pokud chcete začít vařit nebo podnikat v pohostinství je to výborný naučný doplněk. Dle mého názoru jsou některé z receptů z tohoto vydání již zastaralé a potřebují přidat další-nové přílohy, koření, postupy, které se v "tradiční" české kuchyni "zatím" neobjevily.
Číst více

Více od autora:

Jaroslav Runštuk

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat