Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
82%
(26 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
27.11.2014
1
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je pecka !
Číst více
Číst více
18.10.2017
Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle nové vydání obsahuje jen několik přidaných receptů, jinak se jedná o původní receptury, což je dobré. Tehdy byly normy velice přísné. Povoleno bylo používat jen základní koření. To znamená žádné směsi, žádné podvodné zvýrazňovače chutí,...
Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle...
Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle nové vydání obsahuje jen několik přidaných receptů, jinak se jedná o původní receptury, což je dobré. Tehdy byly normy velice přísné. Povoleno bylo používat jen základní koření. To znamená žádné směsi, žádné podvodné zvýrazňovače chutí, žádné barviva z mrtvých brouků (karminy), žádná "neškodná" chemie a podobné jedy.
Číst více
Číst více