Objednávka

Nakup čtení za 500 Kč a vyhraj novou čtečku! Více informací zde.

Nakládáme zeleninu

90 % (6)

Kniha - vázaná s laminovaným potahem

Skladem > 5 ks

Možnosti doručení a platby

304 Kč

Běžná cena 349 Kč

Ušetříte 45 Kč

akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i...
akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty...

Nakládáme zeleninu

vázaná s laminovaným potahem

304 Kč

Další formáty a vydání (1)

E-kniha - pdf, epub, mobi

Grada, čeština, 2017

Ihned ke stažení

297 Kč

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 242.00 mm
  • Šířka
    • 168.00 mm
  • Hloubka
    • 8.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.26 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 120
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Datum vydání
    • 1.1.2010

O knize

akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po...
akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka...
akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Hodnocení

90%

(6)

Hodnotilo 6 čtenářů
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

16.5.2022
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení obrázků mě to zase odradilo, toto asi není chuť pro mě.
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení...
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení obrázků mě to zase odradilo, toto asi není chuť pro mě.
Číst více

Čtenářská recenze

26.8.2022
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím přispěly a pak následují recepty, druhy zeleniny ke kvašení, na co dát pozor, jak kvašené potraviny uchovat, aby si zachovaly hodnotu. Já jsem kromě jiného pochopila, kde dělám chybu při kvašení okurek, že nechutnají jako od maminky. Moje děti...
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím...
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím přispěly a pak následují recepty, druhy zeleniny ke kvašení, na co dát pozor, jak kvašené potraviny uchovat, aby si zachovaly hodnotu. Já jsem kromě jiného pochopila, kde dělám chybu při kvašení okurek, že nechutnají jako od maminky. Moje děti obdivují Japonsko, chtějí ochutnat kimči, i to jsem tu nalezla. S touto knihou jsem neprohloupila.
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

8.10.2022
Teprve jsem přečetl, takže nemám vyzkoušeno ale kniha je napsána velmi pěkně. Hodně vlastních zkušeností to se mi hodně líbí. Vysvětleny princip kvašení a hodně konkrétních receptů. Není co bych vytkl.
Teprve jsem přečetl, takže nemám vyzkoušeno ale kniha je napsána velmi pěkně. Hodně vlastních zkušeností to se mi hodně líbí. Vysvětleny princip kvašení a hodně...
Teprve jsem přečetl, takže nemám vyzkoušeno ale kniha je napsána velmi pěkně. Hodně vlastních zkušeností to se mi hodně líbí. Vysvětleny princip kvašení a hodně konkrétních receptů. Není co bych vytkl.
Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat