Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
%
( Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
16.5.2022
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení obrázků mě to zase odradilo, toto asi není chuť pro mě.
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení...
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení obrázků mě to zase odradilo, toto asi není chuť pro mě.
Číst více
26.8.2022
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím přispěly a pak následují recepty, druhy zeleniny ke kvašení, na co dát pozor, jak kvašené potraviny uchovat, aby si zachovaly hodnotu.
Já jsem kromě jiného pochopila, kde dělám chybu při kvašení okurek, že nechutnají jako od maminky. Moje děti...
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím...
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím přispěly a pak následují recepty, druhy zeleniny ke kvašení, na co dát pozor, jak kvašené potraviny uchovat, aby si zachovaly hodnotu.
Já jsem kromě jiného pochopila, kde dělám chybu při kvašení okurek, že nechutnají jako od maminky. Moje děti obdivují Japonsko, chtějí ochutnat kimči, i to jsem tu nalezla.
S touto knihou jsem neprohloupila.
Číst více
Číst více