Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

slovenština

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2010

710 Kč

Běžná cena 986 Kč

Ušetříte 276 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 212.00 mm
  • Šířka

    • 165.00 mm
  • Hloubka

    • 60.00 mm
  • Hmotnost

    • 1.36 kg
  • Jazyk

    • slovenština
  • Počet stránek

    • 1158
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788088929925
  • ISBN

    • 808892992X

Více od autora:

Konrád Kendík

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat