Objednávka

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia
Tištěná kniha

Bez hodnocení

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Bez hodnocení

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2010

,

slovenština

720 Kč

Běžná cena 986 Kč

Ušetříte 266 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 212.00 mm
  • Šířka
    • 165.00 mm
  • Hloubka
    • 60.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.36 kg
  • Jazyk
    • slovenština
  • Počet stránek
    • 1158
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788088929925
  • ISBN
    • 808892992X

O knize

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

Více od autora:

Konrád Kendík

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat