Objednávka

Jan Werich / Kaviár i šampaňské

Jan Werich / Kaviár i šampaňské
Tištěná kniha

82 % (10 Hodnocení)

Jan Werich / Kaviár i šampaňské

82 % (10 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem a přebalem

rok vydání 2010

140 Kč

Běžná cena 159 Kč

Ušetříte 19 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 205.00 mm
  • Šířka
    • 130.00 mm
  • Hloubka
    • 15.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.27 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 142
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem a přebalem
  • Ean
    • 9788072810352
  • ISBN
    • 8072810359

O knize

Na čtenářsky úspěšnou knížku Klaunovo velmi pozdní odpoledne nyní autor navazuje dalším vzpomínáním s hlavním společným motivem jídla a pití, což by se v případě Jana Wericha dalo přímo nazvat gurmánstvím života. Konkrétní recepty zde sice nenajdete, zato neotřelé historky od jeho rodinného krbu v míře vrchovaté. V...
Na čtenářsky úspěšnou knížku Klaunovo velmi pozdní odpoledne nyní autor navazuje dalším vzpomínáním s hlavním společným motivem jídla a pití, což by se v případě Jana Wericha dalo přímo nazvat gurmánstvím života. Konkrétní recepty zde sice nenajdete, zato neotřelé historky od jeho rodinného krbu v míře vrchovaté. V této publikaci byl...
Na čtenářsky úspěšnou knížku Klaunovo velmi pozdní odpoledne nyní autor navazuje dalším vzpomínáním s hlavním společným motivem jídla a pití, což by se v případě Jana Wericha dalo přímo nazvat gurmánstvím života. Konkrétní recepty zde sice nenajdete, zato neotřelé historky od jeho rodinného krbu v míře vrchovaté. V této publikaci byl použit konvolut fotografií Miroslava Zajíce ze 70. let minulého století.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

82%

(10 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

14.8.2012

2

Tato kniha je o Werichovi a jeho vztahu k jídle, a ono je jedno, že hlavním tématem je labužnictví, protože Werich byl hlavně labužníkem života a jídlo k němu patří. Jak dokázal mluvit na jevišti, tak i stůl mu byl prkny divadelními a pokrm tématem o němž dokázal moudře přednášet. A autor Pavel Chrastil měl štěstí, že mohl pár let pobývat s tímto moudrým klaunem a sám si toho byl velmi dobře vědom. Zde...
Tato kniha je o Werichovi a jeho vztahu k jídle, a ono je jedno, že hlavním tématem je labužnictví, protože Werich byl hlavně labužníkem života a jídlo k němu patří....
Tato kniha je o Werichovi a jeho vztahu k jídle, a ono je jedno, že hlavním tématem je labužnictví, protože Werich byl hlavně labužníkem života a jídlo k němu patří. Jak dokázal mluvit na jevišti, tak i stůl mu byl prkny divadelními a pokrm tématem o němž dokázal moudře přednášet. A autor Pavel Chrastil měl štěstí, že mohl pár let pobývat s tímto moudrým klaunem a sám si toho byl velmi dobře vědom. Zde se těžko hodnotí autor knihy a jeho styl, protože zde to vůbec není podstatné, ikdyž výtky k tomuto nemám a myslím, že je to napsáno velice slušně na to, že je to jediné autorovo dílo, a to pouze za účelem zaznamenat pár let života Werichovi rodiny, a díky mu za to. Jo, a když pivíčko, tak jedině flaštičkové!
Číst více Číst více
16.2.2020
Krásné vzpomínky, jen snad slovo bysme, neuvěřitelně bolí na pohled.

Více od autora:

Pavel Chrastil

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat