
Jak vaří šéfkuchaři
•
Jazyk
čeština
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas...
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte,...
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než 160 nejobvyklejších otázek a vysvětlí zapeklitosti z oblasti vaření na základě nejnovějších výsledků výzkumů. Vědecké poznatky přetavil do smysluplných a praktických odpovědí, psaných srozumitelně, přehledně a s lehkostí. Bere si na mušku maso, ryby a plody moře, vejce a mléčné výrobky, rýži, obiloviny a těstoviny, zeleninu, ovoce, ořechy a semena, bylinky, koření, oleje a ochucovadla, pečení a sladkosti… Pochopíte-li pomocí jeho knihy jisté zákonitosti, budete vařit jako šéfkuchaři! Máte jedinečnou možnost posunout svoje kuchařské umění na vyšší úroveň a změnit způsob svého vaření, protože věřte nevěřte, zvyky jsou často prostě zafixované omyly. „Mým cílem je, abyste lépe porozuměli potravinám a vaření z hlediska přírodních věd, a zároveň bych vám chtěl pomoci podívat se pod pokličku jinak a lépe uplatňovat vaše tvůrčí schopnosti.“
Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem
rok vydání 2020
431 Kč
Běžná cena 599 Kč
Ušetříte 168 Kč
Očekávané doručení pozítří
•Skladem > 5 ks