Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Domácí špajzka

Recenze()

Bez hodnocení

( Recenzí)

Jazyk

čeština

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o 5 základních způsobech uchovávání potravin, ale nabídne vám...
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o 5 základních způsobech uchovávání potravin, ale nabídne vám také téměř 100...
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o 5 základních způsobech uchovávání potravin, ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani přehledné desatero úspěšné a bezpečné domácí konzervace.

Kniha

319 Kč

E-kniha

279 Kč

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2019

319 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 80 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

%

( Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

30.8.2021
Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné. Třeba tyndalizace mi přišla jako overkill. Neznám nikoho, kdo by se otrávil ze zavařeniny. A že v ČR zavařování docela frčí. Vypadá to jako autorská kniha, ale pak jsem přečetla seznam fotek, které jsou ze shuttershock. je jich dost....
Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné....
Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné. Třeba tyndalizace mi přišla jako overkill. Neznám nikoho, kdo by se otrávil ze zavařeniny. A že v ČR zavařování docela frčí. Vypadá to jako autorská kniha, ale pak jsem přečetla seznam fotek, které jsou ze shuttershock. je jich dost. Některé recepty neměli správný poměr nálevu a zeleniny/ovoce. Prostě to nesedí. Sklenička není vůbec v knize definovaná, takže nachystat a vysterilizovat předem byl problém(vždycky mi něco zbylo, naštěstí). V knize nejsou žádné vychytávky(třeba to, že trhané broskve musí být 2 dny odleželé, protože jinak nejdou od pecky, mi řekl táta) nebo jak vypeckovat švestku bez rozříznutí). Některé recepty byli dobré, jiné se vůbec nechtěli povést/nedaly provést) Vizuálně přehledné, ale kdybych si to koupila, byla bych dost zklamaná.
Číst více Číst více

Více od autora:

Kamila Procházková

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat