Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
%
( Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
30.8.2021
Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné. Třeba tyndalizace mi přišla jako overkill. Neznám nikoho, kdo by se otrávil ze zavařeniny. A že v ČR zavařování docela frčí.
Vypadá to jako autorská kniha, ale pak jsem přečetla seznam fotek, které jsou ze shuttershock. je jich dost....
Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné....
Půjčila jsem si to z knihovny jako začátečnice v zavařování( zavařuji jen 3 roky) a chtěla jsem něco novějšího. Teorii jsme moc neznala, radily mi předtím příbuzné. Třeba tyndalizace mi přišla jako overkill. Neznám nikoho, kdo by se otrávil ze zavařeniny. A že v ČR zavařování docela frčí.
Vypadá to jako autorská kniha, ale pak jsem přečetla seznam fotek, které jsou ze shuttershock. je jich dost. Některé recepty neměli správný poměr nálevu a zeleniny/ovoce. Prostě to nesedí. Sklenička není vůbec v knize definovaná, takže nachystat a vysterilizovat předem byl problém(vždycky mi něco zbylo, naštěstí).
V knize nejsou žádné vychytávky(třeba to, že trhané broskve musí být 2 dny odleželé, protože jinak nejdou od pecky, mi řekl táta) nebo jak vypeckovat švestku bez rozříznutí). Některé recepty byli dobré, jiné se vůbec nechtěli povést/nedaly provést)
Vizuálně přehledné, ale kdybych si to koupila, byla bych dost zklamaná.
Číst více
Číst více