Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 247.00 mm
-
Šířka
- 217.00 mm
-
Hloubka
- 16.00 mm
-
Hmotnost
- 0.74 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 164
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788088409021
-
ISBN
- 9788088409021
O knize
Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. 2022 a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 osvědčených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a tipů na...
Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. 2022 a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 osvědčených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a tipů na skvělá jídla, ve kterých...
Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. 2022 a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 osvědčených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pro vás kuchařku, v níž najdete přes 100 receptů a tipů na skvělá jídla, ve kterých není po běžné mouce ani stopy. Ukážeme vám, že i při bezlepkové dietě si můžete užít české omáčky a knedlíky, naučíme vás péct rychlé koláče i slavnostní dorty a na své si přijdou i milovníci pečiva. Recepty jsou jako vždy psané tak, aby se vám nejen povedly, ale abyste je mohli snadno přizpůsobit své dietě. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Nová Bezlepková kuchařka Apetitu je tu ovšem nejen pro ty, kdo se potýkají s jakoukoli formou intolerance lepku či alergie na tuto pšeničnou bílkovinu, ale i pro ty, jež někoho takového mají ve svém okolí či jen chtějí rozšířit svůj jídelníček o nové suroviny. Bezlepková dieta totiž už dávno není verdiktem, který nutně omezí váš jídelníček pouze na pár bezpečných potravin, které budete odsouzeni jíst stále dokola, ale je i příležitostí objevit dosud neznámé suroviny a naučit se s nimi v kuchyni pracovat. V současnosti je nabídka bezlepkových produktů velmi rozmanitá a my vás s nimi rádi naučíme vařit českou klasiku i speciality světové kuchyně.