Objednávka

Koření

Koření
Tištěná kniha

80 % (6 Hodnocení)

Koření

80 % (6 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2016

351 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 48 Kč

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

O knize

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i...
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako...
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa - Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne - Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření - Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas) - Servis

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

80%

(6 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

5.5.2024

4

Jedna z balíku kuchařek, které jsem si nedávno objednala. V knize je spousta zajímavých recptů, nápadů a tipů, jak využívat které koření, dokonce jsem se dozvěděla, jak správně vařit rýži (?), ale fakt je, že bych se musela při svém ryze českém vaření zcela soustředit na jinou lokalitu, abych dokázala využít dané směsi nebo pasty v jídle. Většinou mají tak maximálně měsíční trvanlivost. Např. takové...
Jedna z balíku kuchařek, které jsem si nedávno objednala. V knize je spousta zajímavých recptů, nápadů a tipů, jak využívat které koření, dokonce jsem se dozvěděla,...
Jedna z balíku kuchařek, které jsem si nedávno objednala. V knize je spousta zajímavých recptů, nápadů a tipů, jak využívat které koření, dokonce jsem se dozvěděla, jak správně vařit rýži (?), ale fakt je, že bych se musela při svém ryze českém vaření zcela soustředit na jinou lokalitu, abych dokázala využít dané směsi nebo pasty v jídle. Většinou mají tak maximálně měsíční trvanlivost. Např. takové kari bych vařila max jednou za rok, tak co potom s tím zbytkem koření? Ale jinak je to opět krásně zpracovaná kuchařka a možná z ní i některé recepty vyzkouším.
Číst více Číst více
1.10.2021
Nejdříve jsem se této kuchařky zalekla. U receptů jsou hodně dlouhé soupisy ingrediencí, 20 a více není výjimkou. Když jsem překonala prvotní šok, zjistila jsem, že surovin je pomálu a vše je koření. A u každého receptu tolik. Díky této kuchařce jsem se více odvázala, nakoupila několik nových druhů a naučila se používat více koření.
Nejdříve jsem se této kuchařky zalekla. U receptů jsou hodně dlouhé soupisy ingrediencí, 20 a více není výjimkou. Když jsem překonala prvotní šok, zjistila jsem, že...
Nejdříve jsem se této kuchařky zalekla. U receptů jsou hodně dlouhé soupisy ingrediencí, 20 a více není výjimkou. Když jsem překonala prvotní šok, zjistila jsem, že surovin je pomálu a vše je koření. A u každého receptu tolik. Díky této kuchařce jsem se více odvázala, nakoupila několik nových druhů a naučila se používat více koření.
Číst více

Více od autora:

Autor Neuveden

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat