Číst ukázku

Stáhněte si ukázku:

Zelenina ve výživě člověka

Karel Kopec

186 Kč

    Formát titulu:
    Kategorie: Zdravá kuchyně, diety
    Počet stran: 168
    Nakladatel: Grada
    Rok vydání: 2010
    Jazyk: Český
    Dostupný formát: pdf
    Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.

Uživatelské recenze

Pro vložení uživatelské recenze se musíte přihlásit

Doporučujeme