Objednávka

Novinka od Karin Krajčo Babinské

Novinka od Karin Krajčo Babinské

9.7.2024 | Redakce Palmknihy
Na podzim se můžeme těšit na novou knihu jedné z nejoblíbenějších českých spisovatelek posledních let, Karin Krajčo Babinské. Už na začátek října se totiž chystá vydání její novinky Čarodějky v nakladatelství nastole.
 

Příběh dvou sester, dvojčat Debory a Táni, které se svým životní stylem velmi liší, je příběhem o vztazích, o čtyřech generacích žen i o všem mezi nebem a zemí. Kniha tedy opět bude řešit vztahy, téma které Karin umí velmi dobře zpracovat, a tak se dá opět očekávat zajímavá a čtivá kniha.

Pokud jste od autorky ještě nečetli její předchozí knihy, máte přes léto čas to dohnat. Za nás určitě doporučujeme Tsunami, která si odnesla Cenu čtenářů v rámci udílení cen Český bestseller 2022. Příběh plný rodinných tajemství, zapomenutých a znovu oživených vzpomínek a o jedné dávné dovolené v Thajku, která všechny ovlivnila.

Také Hvězdy na cestě se zabývají rodinnou dynamikou, tentokrát stojí v ústředí vztah otce a dcery, kteří se po letech setkávají na Krétě. Dokáží se vypořádat s pocitem vinny a odpustit?

Příjemný poslech do uší

Obě tyto knihy v audioverzi načetl manžel autorky, oblíbený herec a zpěvák Richard Krajčo. Nechte si od něj vyprávět zajímavé příběhy třeba během cesty na dovolenou.

Připojte se k naší komunitě milovníků knih

Buďte součástí vášnivé čtenářské rodiny! Zanechte svůj email a dejte nám šanci vás inspirovat a rozšířit váš literární obzor.

Díky pravidelnému přísunu našich e-mailů budete vždy první, kdo se dozví o:

• Akčních slevách 

• Speciálních akcích (významná knižní výročí a události, soutěže atd.)

• Knižních novinkách

• O tom, co se v knižním světě děje

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat