Objednávka

Čtvrté křídlo: předprodej nejočekávanější romantasy roku

Čtvrté křídlo: předprodej nejočekávanější romantasy roku

15.2.2024 | Redakce Palmknihy
Čtvrté křídlo, ve kterém najdete unikátní mix draků, magie, intrik a milostných vzplanutí, patří mezi největší fenomény posledních let. Pokud vás z nějakého záhadného důvodu šílenství kolem této knihy minulo, máme pro vás několik důvodů, proč si ji rozhodně nenechat ujít.
 

Kraluje čtenářské databázi Goodreads 

Přes 1,1 milionu udělených hodnocení, více než 160 000 recenzí, průměr 4,62 hvězdiček z 5. A cena čtenářů za nejlepší romantasy roku. Žádný jiný titul nemá za rok 2023 lepší statistiky.

Drtí žebříčky bestsellerů 

Během prvního půlroku od publikace knihy se po světě prodaly 2 miliony výtisků. Na vrcholu žebříčku The New York Times se držela dlouhé měsíce.

Vypadá božsky 

Nejenže vás vtáhne do děje, ale také skvěle vypadá. Barevná ořízka dělá z knihy klenot, který bude kralovat vaší knihovně.

Míří na obrazovky 

Amazon zakoupil práva na celou plánovanou sérii a chystá seriálovou adaptaci. Daenerys už se klepe, protože její tři mazlíčci by se na Basgiathské válečnické univerzitě rychle ocitli v početní nevýhodě.

Záruka zaručena

Za tuhle knihu zkrátka dáme ruku do (dračího) ohně! Nechte se fenoménem Čtvrté křídlo sežehnout i vy a předobjednejte si knihu ještě dnes.

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat