Číst ukázku

Stáhněte si ukázku:

Uzení, nakládání a konzervování masa

Bernhard Gahm

169 Kč

    Formát titulu:
    Kategorie: Kuchařky
    Počet stran: 128
    Nakladatel: Grada
    Rok vydání: 2012
    Jazyk: Český
    Dostupný formát: pdf
    Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Uživatelské recenze

Pro vložení uživatelské recenze se musíte přihlásit

Doporučujeme