Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Zkvašeno

Recenze(11)

98 %

(11 Recenzí)

Jazyk

čeština

Máte touhu začít a nevíte, z jakého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstaršímu způsobu konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši...
Máte touhu začít a nevíte, z jakého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstaršímu způsobu konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu...
Máte touhu začít a nevíte, z jakého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstaršímu způsobu konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin nebo zapomněl rybičky v nádobě s mořskou vodou a našel je až za pár týdnů. Zvědavý pračlověk ochutnal (v případě nakvašené kaše ji teda ale ještě musel upéct) a ejhle – objevil malinové víno, rybí omáčku a kváskové pečivo. A to je právě jedno z kouzel kvašení – na domácí přípravu nepotřebujete moc věcí, nic extra nemusíte umět a možnosti jsou tak široké, že určitě najdete něco, co vám bude chutnat. Nebojte se selhat a hlavně se do toho pusťte. S touto knihou získáte představu o tom, co znamená živit člověka i jeho mikroby, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy. Cílem každého receptu pak je, aby jídlo hotové do pár minut bylo i chuťově bohaté, plné textur a vůní a bylo synbiotické, čili aby obsahovalo zásadní podíl doporučené denní porce vlákniny a zároveň i živé mikroorganismy. Vláďa i Zuzka toto téma doslova žijí každý den už více jak deset let a předkládají své zkušenosti s oblíbenými fermenty a recepty, bez kterých už si svoje každodenní jídlo nedovedou představit.

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2023

454 Kč

Běžná cena 598 Kč

Ušetříte 144 Kč

Očekávané doručení 6.5.

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 240.00 mm
  • Šířka

    • 210.00 mm
  • Hloubka

    • 27.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.99 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 312
  • Typ vazby

    • brožovaná
  • Ean

    • 9788075659392
  • ISBN

    • 9788075659392

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

98%

(11 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

20.12.2023

6

Zuzanu Ouhrabkovou sleduji již dlouho na facebooku. Kdykoliv jsem měla nějaký problém, či dotaz, ihned mi odpověděla a nakonec se dílo podařilo. Miluji fermentovanou zeleninu a na tuto knihu jsem se moc těšila. Už jsem zvládla pár receptů a všechny na jedničku. Překvapilo mne, kolik variant a kombinací se dá fermentovat. Určitě doporučuji pro všechny kvasitele :o)
Zuzanu Ouhrabkovou sleduji již dlouho na facebooku. Kdykoliv jsem měla nějaký problém, či dotaz, ihned mi odpověděla a nakonec se dílo podařilo. Miluji fermentovanou...
Zuzanu Ouhrabkovou sleduji již dlouho na facebooku. Kdykoliv jsem měla nějaký problém, či dotaz, ihned mi odpověděla a nakonec se dílo podařilo. Miluji fermentovanou zeleninu a na tuto knihu jsem se moc těšila. Už jsem zvládla pár receptů a všechny na jedničku. Překvapilo mne, kolik variant a kombinací se dá fermentovat. Určitě doporučuji pro všechny kvasitele :o)
Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat