Objednávka

Dnes doprava zdarma při nákupu nad 333 Kč! 

Vůně francouzské kuchyně

60 % (1)

Doprava zdarma

Kniha - vázaná s laminovaným potahem

Vyprodáno

699 Kč

Přidat do košíkuMáte dopravu zdarma!
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech...
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických...

Vůně francouzské kuchyně

vázaná s laminovaným potahem

699 Kč

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 289.00 mm
  • Šířka
    • 224.00 mm
  • Hloubka
    • 33.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.62 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 272
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Datum vydání
    • 1.7.2015

O knize

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech.
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a...
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech.

Hodnocení

60%

(1)

Hodnotil 1 čtenář
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

30.6.2016
Krásně zpracovaná kniha, ideální pro milovníky francouzské kuchyně. Občas trochu problém sehnat všechny suroviny na vaření.

Čtenářská recenze

30.6.2016
Krásně zpracovaná kniha, ideální pro milovníky francouzské kuchyně. Občas trochu problém sehnat všechny suroviny na vaření.

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat