Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
60%
(8 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
12.3.2015
3
Dnes jsem v knihkupectví poctivě procházel oddělení kuchařek. Mezi kuchařkami od Sapíka, Vaňka, Friče, Pohlreicha, Ridiho, Olivera a dalších skvělých kuchařů byly také Hruška, Troška a "Ulice vaří s Vámi už 10 let". Otevřel jsem ji a málem jsem omdlel. TV Nova se snad rozhodla, že vydá nejšílenější kuchařku všech dob. Hruška, Troška a tady ten seriálový výplach mozků v knižní podobě...
Dnes jsem v knihkupectví poctivě procházel oddělení kuchařek. Mezi kuchařkami od Sapíka, Vaňka, Friče, Pohlreicha, Ridiho, Olivera a dalších skvělých kuchařů byly...
Dnes jsem v knihkupectví poctivě procházel oddělení kuchařek. Mezi kuchařkami od Sapíka, Vaňka, Friče, Pohlreicha, Ridiho, Olivera a dalších skvělých kuchařů byly také Hruška, Troška a "Ulice vaří s Vámi už 10 let". Otevřel jsem ji a málem jsem omdlel. TV Nova se snad rozhodla, že vydá nejšílenější kuchařku všech dob. Hruška, Troška a tady ten seriálový výplach mozků v knižní podobě...
Číst více
1.12.2014
2
Kuchařky mám moc ráda. Pro mě je to kniha, kterou mohu otevřít i zavřít kdykoli, podle nálady či potřeby inspirace. Tato je specifická v tom, že je z části určena milovníkům seriálu Ulice. Dělí se jakoby na deset částí. Každá část je věnována jedné z hlavních postav Ulice. Takže tu máme např. kapitolu Z pekárny Vilmy Nyklové. Už podle postavy, která vlastní pekařství tuším, že to budou recepty na...
Kuchařky mám moc ráda. Pro mě je to kniha, kterou mohu otevřít i zavřít kdykoli, podle nálady či potřeby inspirace. Tato je specifická v tom, že je z části určena...
Kuchařky mám moc ráda. Pro mě je to kniha, kterou mohu otevřít i zavřít kdykoli, podle nálady či potřeby inspirace. Tato je specifická v tom, že je z části určena milovníkům seriálu Ulice. Dělí se jakoby na deset částí. Každá část je věnována jedné z hlavních postav Ulice. Takže tu máme např. kapitolu Z pekárny Vilmy Nyklové. Už podle postavy, která vlastní pekařství tuším, že to budou recepty na sladké dobroty. Ke každému receptu se váže fotografie nejen výsledného produktu, ale i fota postav, které tuto kapitolu jménem provází. Dozvíme se suroviny, postup, celkovou dobu přípravy a kolik kusů buchet z tohoto množství asi budeme mít. Malý odstaveček je věnován i té osobě, kde nám představí proč toto konkrétní jídlo má ráda. Další nápadité názvy kapitol skrývají jídla, jež zvládne uvařit, každý průměrný kuchař amatér. Kniha je zpracována dobře a kvalitně.
Číst více
Číst více