Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Udírny a uzení

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu...
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených...
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

150 Kč

Běžná cena 179 Kč

Ušetříte 29 Kč

Očekávané doručení 6.5.

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 190.00 mm
  • Šířka

    • 130.00 mm
  • Hloubka

    • 6.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.15 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 112
  • Typ vazby

    • brožovaná
  • Ean

    • 9788024712611
  • ISBN

    • 802471261X

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat