Objednávka

Slavná vejce

Slavná vejce
Tištěná kniha

100 % (1 Hodnocení)

Slavná vejce

100 % (1 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2024

351 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 48 Kč

Skladem > 5 ks

• Odesíláme už zítra

Podrobnosti

O knize

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z...
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších...
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

100%

(1 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

18.4.2024
Miluju vejce na všechny způsoby a tato kniha předkládá snad všechny známé i méně známe recepty, jak vajíčka zpracovat.

Více od autora:

Autor Neuveden

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat