Škola vaření
•
Jazyk
čeština
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně,...
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, poutavé fotografie či...
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, poutavé fotografie či zábavné ilustrace. Jako nášup dostanete tipy z exotické kuchyně a nádavkem 10 video receptů.
Tištěná kniha - vázaná s potahem z jiného materiálu
rok vydání 2019
399 Kč
Běžná cena 499 Kč
Ušetříte 100 Kč
Vyprodáno