Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Síla přírodní fermentace

Recenze(34)

90 %

(34 Recenzí)

Jazyk

čeština

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších...
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize...
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Kniha

335 Kč

E-kniha

339 Kč

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2015

249 Kč

Běžná cena 297 Kč

Ušetříte 48 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 206.00 mm
  • Šířka

    • 144.00 mm
  • Hloubka

    • 19.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.29 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 256
  • Typ vazby

    • brožovaná
  • Ean

    • 9788024752143
  • ISBN

    • 9788024752143

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

90%

(34 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

10.8.2020

17

Vařím dobře. Léta si nikdo nestěžoval, natož aby (po požití) zemřel. Jednu pihu na kráse to ale přece má. Výroba delikátních sladkostí – co delikátních sladkostí, i taková buchta na plech - v důsledku mých inovativních postupů málokdy dopadá podle plánu, o estetické rovině nemluvě. Prostě to z mé úžasně šikovné mámy přeskočilo rovnou na dceru. Moji teda. A co jako? Protože jsme s mužem vegetariáni...
Vařím dobře. Léta si nikdo nestěžoval, natož aby (po požití) zemřel. Jednu pihu na kráse to ale přece má. Výroba delikátních sladkostí – co delikátních sladkostí, i...
Vařím dobře. Léta si nikdo nestěžoval, natož aby (po požití) zemřel. Jednu pihu na kráse to ale přece má. Výroba delikátních sladkostí – co delikátních sladkostí, i taková buchta na plech - v důsledku mých inovativních postupů málokdy dopadá podle plánu, o estetické rovině nemluvě. Prostě to z mé úžasně šikovné mámy přeskočilo rovnou na dceru. Moji teda. A co jako? Protože jsme s mužem vegetariáni (flexitariáni jen o prázdninách v blízkosti regionálních „nevege“ pochoutek) a máme zálibu ve zdraví prospěšném stravování, zakoupila jsem výše zmíněný titul. Dobře jsem udělala. Kromě řady zajímavých receptů na poživatiny neoddiskutovatelně zdravé a co do chuti nanejvýš slibné je ta knížka báječně napsaná; obsahuje množství zajímavých informací z historie a perliček pro potěchu, humor i filozofická zamyšlení nad podstatou věcí. Moc příjemně mne překvapila. Formulace jsou zcela nenátlakové; prostě nabízí, co nabízet má a nepodsouvá žádná dogmata. Jo, - a autor vybízí k experimentování. Jupíííí! :))
Číst více Číst více
13.7.2020

7

Dokonalá kniha o zdravém selském rozumu v úvodu ❤️ a jako bonus recepty.

Více od autora:

Sandor Ellix Katz

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat