Objednávka

Remoska

Recenze(4)

95 %

(4 Recenze)

Jazyk

čeština

Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní...
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro...
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2022

251 Kč

Běžná cena 349 Kč

Ušetříte 98 Kč

Očekávané doručení 13.12.

Skladem 3 ks

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

95%

(4 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

13.12.2022

18

Tuto knihu jsem dostala,jako dárek ,abych měla inspiraci,jak využívat remosku naplno-obzvlášť v dnešní době zdražování energií je remoska dobrý pomocník,kdy ušetří spotřebu elektriky oproti klasické troubě.I když mám remosku již hodně let/první jsem dostala,jako svatební dar od tchýně/,tak jsem ji nevyužívala naplno.A teď co v knize najdeme:je opravdu plná receptů na úpravu masa,ryb,uzenin,těstovin...
Tuto knihu jsem dostala,jako dárek ,abych měla inspiraci,jak využívat remosku naplno-obzvlášť v dnešní době zdražování energií je remoska dobrý pomocník,kdy ušetří...
Tuto knihu jsem dostala,jako dárek ,abych měla inspiraci,jak využívat remosku naplno-obzvlášť v dnešní době zdražování energií je remoska dobrý pomocník,kdy ušetří spotřebu elektriky oproti klasické troubě.I když mám remosku již hodně let/první jsem dostala,jako svatební dar od tchýně/,tak jsem ji nevyužívala naplno.A teď co v knize najdeme:je opravdu plná receptů na úpravu masa,ryb,uzenin,těstovin,brambor,ale i na sladká jídla,moučník a dokonce recepty na chléb-vše je doplněno fotografiemi-já jsem s touto knihou naprosto spokjená.
Číst více Číst více
17.8.2023

4

Je to má 4. knížka o pečení (vaření) v remosce a oceňuji, že má i pevnou vazbu, tak určitě vydrží dlouho pěkná i při častém používání. Tady je psáno, že je brožovaná, tak nevím, jestli je pevná i brožovaná. Sice mám svá stálá jídla, která v remosce dělám, ale i tak jsem za knížku s recepty ráda a určitě jí budu využívat. Je fajn, že jsou tady i informace pro začátečníky, kdy je udáváno pro jakou...
Je to má 4. knížka o pečení (vaření) v remosce a oceňuji, že má i pevnou vazbu, tak určitě vydrží dlouho pěkná i při častém používání. Tady je psáno, že je brožovaná...
Je to má 4. knížka o pečení (vaření) v remosce a oceňuji, že má i pevnou vazbu, tak určitě vydrží dlouho pěkná i při častém používání. Tady je psáno, že je brožovaná, tak nevím, jestli je pevná i brožovaná. Sice mám svá stálá jídla, která v remosce dělám, ale i tak jsem za knížku s recepty ráda a určitě jí budu využívat. Je fajn, že jsou tady i informace pro začátečníky, kdy je udáváno pro jakou velikost remosky je recept určený.
Číst více Číst více

Více od autora:

Alena Doležalová

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat