Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
81%
(15 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
25.7.2019
Složení ovoce a zeleniny na jednom místě a následné chemické reakce, ke kterým může dojít. Za mě vědecké odpovědi na několik mýtů z dětství typu: zelené brambory jsou jedovaté, jádra z meruněk obsahují kyanid apod. Jediná věc, která mi vadila byla celostránková info-grafika ke konkrétnímu případu tj. jedna strana textu, jedna strana grafiky (obsahuje to samé co text), takže kniha má dvojnásobný objem....
Složení ovoce a zeleniny na jednom místě a následné chemické reakce, ke kterým může dojít. Za mě vědecké odpovědi na několik mýtů z dětství typu: zelené brambory...
Složení ovoce a zeleniny na jednom místě a následné chemické reakce, ke kterým může dojít. Za mě vědecké odpovědi na několik mýtů z dětství typu: zelené brambory jsou jedovaté, jádra z meruněk obsahují kyanid apod. Jediná věc, která mi vadila byla celostránková info-grafika ke konkrétnímu případu tj. jedna strana textu, jedna strana grafiky (obsahuje to samé co text), takže kniha má dvojnásobný objem. Na druhou stranu, pro středoškolskou chemii asi úžasná výuková pomůcka.
Číst více
Číst více
20.7.2019
Jeden z dárků od přítelkyně ke svátku. Moc zajímavá kniha, objasňující celou řadu věcí, na které při jezení narazíme, či které nás v souvislosti s jídlem napadnou. Jednoduše srozumitelné texty jsou doplněny i vzorci chemických sloučenin a jejich názorným zobrazením pro ty, kteří se do této problematiky chtějí ponořit hlouběji. Kniha tímto způsobem nenásilnou formou popularizuje chemii, která nás sice...
Jeden z dárků od přítelkyně ke svátku. Moc zajímavá kniha, objasňující celou řadu věcí, na které při jezení narazíme, či které nás v souvislosti s jídlem napadnou....
Jeden z dárků od přítelkyně ke svátku. Moc zajímavá kniha, objasňující celou řadu věcí, na které při jezení narazíme, či které nás v souvislosti s jídlem napadnou. Jednoduše srozumitelné texty jsou doplněny i vzorci chemických sloučenin a jejich názorným zobrazením pro ty, kteří se do této problematiky chtějí ponořit hlouběji. Kniha tímto způsobem nenásilnou formou popularizuje chemii, která nás sice všude obklopuje, které by se ale jinak většina čtenářů vyhnula obloukem. Určitě nejde o knihu na jedno přečtení a založení do knihovny, naopak se v ní dají najít zajímavé rady hodící se běžně v kuchyni, při uchovávání potravin apod.
Číst více
Číst více