Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek)

Recenze()

Bez hodnocení

( Recenzí)

Jazyk

čeština

Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při...
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí...
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí cenná praktická doporučení, která zajistí výsledné pálence vysokou výtěžnost a vynikající chuť.

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

289 Kč

Běžná cena 348 Kč

Ušetříte 59 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

%

( Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

28.2.2016

1

Knihu bych zařadil do filozofické literatury. A pokud je někdo proti, můžeme to po patřičné fermentaci břeček a úpravě vypálením probrat - nejlépe na Slovácku. Jenom škoda, že J.A.Zentrich už u toho fyzicky nebude.
Knihu bych zařadil do filozofické literatury. A pokud je někdo proti, můžeme to po patřičné fermentaci břeček a úpravě vypálením probrat - nejlépe na Slovácku. Jenom...
Knihu bych zařadil do filozofické literatury. A pokud je někdo proti, můžeme to po patřičné fermentaci břeček a úpravě vypálením probrat - nejlépe na Slovácku. Jenom škoda, že J.A.Zentrich už u toho fyzicky nebude.
Číst více

Další knihy od autorů

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat