Objednávka

Sleva 150 Kč pro členy Klubu a 100 Kč pro nečleny při nákupu nad 699 Kč! Využít kód.

Praktická výroba Bylinných tinktur

Recenze

100 %

Jazyk

čeština

Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu. Tato čirá přírodou destilovaná kapalina se sice v dnešní době stává metlou lidstva, už nejedné generaci nemocných však vrátila zdraví, jak věděli už staří Tibeťané,...
Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu. Tato čirá přírodou destilovaná kapalina se sice v dnešní době stává metlou lidstva, už nejedné generaci nemocných však vrátila zdraví, jak věděli už staří Tibeťané, jejichž dávný lihový...
Recepty na přípravu tinktur a a nápojů uvedené v této knize mají jeden společný jmenovatel – všechny jsou založena na bázi alkoholu. Tato čirá přírodou destilovaná kapalina se sice v dnešní době stává metlou lidstva, už nejedné generaci nemocných však vrátila zdraví, jak věděli už staří Tibeťané, jejichž dávný lihový recept, nalezený náhodou před 40 lety v jednom himálajském klášteře, se ihned stal celosvětovým hitem. Největšími specialisty v tomto oboru ovšem zůstávají Rusové. Praktická příručka A. Semjonovové přináší ty nejosvědčenější receptury na celou škálu dnes rozšířených chorob, které lze velmi úspěšně léčit i alrternativně pomocí alkoholických nápojů. Jeden prostředek se navíc často uplatní i při několika potížích. Přehledně sestavená praktickáý část vám poskytne všechna potřebná fytoterapeutická schémata a informace k tomu, abyste úspěšně sesnoubili byliny a alkohol k vlastnímu prospěchu.

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

297 Kč

Běžná cena 358 Kč

Ušetříte 61 Kč

Očekávané doručení zítra

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat