Objednávka

Pes, který jedl lanýže

Pes, který jedl lanýže
Tištěná kniha

75 % (4 Hodnocení)

Pes, který jedl lanýže

75 % (4 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2018

350 Kč

Běžná cena 398 Kč

Ušetříte 48 Kč

Skladem 3 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Překladatel
  • Výška
    • 215.00 mm
  • Šířka
    • 160.00 mm
  • Hloubka
    • 36.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.53 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 400
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788025724927
  • ISBN
    • 9788025724927

O knize

Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro...
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských...
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. Její kniha je nejen kuchařkou, ale i cestopisem plným chutí a vůní, průvodcem po restauracích, vinařstvích, polích, sadech a zahradách, i vzpomínkami na lidi, které v tomto starobylém kraji potkala. Pomáhala jim sklízet šafrán, lisovat víno, vyrábět prosciutto, vypravila se na divoký chřest, na lov lanýžů, slavila v Umbrii Vánoce i další svátky – a sepsala pro vás všechno, co se naučila, včetně mnoha užitečných italských slovíček a hlavně desítek podrobně popsaných receptů a návodů.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

75%

(4 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

2.8.2018

2

Zakoupeno cestou na dovolenou, mám ráda "cestopisy o jídle" a tahle knížka se k nim řadí. Sice jsem ze začátku byla trochu rozpačitá z jisté chaotičnosti, ale postupně jsem se začetla a čtení si užila. Množství lákavých receptů občas přerušených líčením života v Umbrii, slovíček italských výrazů a z celé knihy sálá radost ze života a dobrého jídla. Jen jsem se občas smála, když byla autorka docela...
Zakoupeno cestou na dovolenou, mám ráda "cestopisy o jídle" a tahle knížka se k nim řadí. Sice jsem ze začátku byla trochu rozpačitá z jisté chaotičnosti, ale...
Zakoupeno cestou na dovolenou, mám ráda "cestopisy o jídle" a tahle knížka se k nim řadí. Sice jsem ze začátku byla trochu rozpačitá z jisté chaotičnosti, ale postupně jsem se začetla a čtení si užila. Množství lákavých receptů občas přerušených líčením života v Umbrii, slovíček italských výrazů a z celé knihy sálá radost ze života a dobrého jídla. Jen jsem se občas smála, když byla autorka docela perplex z opatřování masa na vaření. No prostě to kuře nebo králík se musí zabít, no....
Číst více Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat