Objednávka

Péct dokáže každý

100 % (2)

Kniha - vázaná s laminovaným potahem

Skladem 5 ks

Odesíláme 12.6.

Možnosti doručení a platby

199 Kč

Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve...
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této...

Péct dokáže každý

vázaná s laminovaným potahem

199 Kč

Podrobnosti

  • Překladatel
  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 285.00 mm
  • Šířka
    • 224.00 mm
  • Hloubka
    • 28.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.44 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 352
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Datum vydání
    • 1.11.2020

O knize

Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní...
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy,...
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu. Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.

Hodnocení

100%

(2)

Hodnotili 2 čtenáři
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

15.6.2021
Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí.. Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá za plný počet bodů a já chválím autora za kreativitu a inspiraci, srozumitelné popisy technik i práce, praktický přehled možných kombinací a variací základních receptů i laskavé´úvodníky´ke každému tématu.. Dále musím ještě zmínit elegantní...
Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí.. Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá...
Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí.. Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá za plný počet bodů a já chválím autora za kreativitu a inspiraci, srozumitelné popisy technik i práce, praktický přehled možných kombinací a variací základních receptů i laskavé´úvodníky´ke každému tématu.. Dále musím ještě zmínit elegantní design celé knihy a krásný styling fotografií. Doporučuji začátečníkům i pokročilejším cukrářům - každý si zde přijde na své..:)
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

14.6.2021
Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí.. Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá za plný počet bodů a já chválím autora za kreativitu a inspiraci, srozumitelné popisy technik i práce, praktický přehled možných kombinací a variací základních receptů i laskavé´úvodníky´ke každému tématu.. Dále musím ještě zmínit elegantní...
Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí.. Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá...
Knihu jsem si zapůjčila a po dva měsíce míchala, koštovala, pekla, testovala a překvapovala sebe i své okolí.. Suma sumárum: domácí mlsné osazenstvo se přimlouvá za plný počet bodů a já chválím autora za kreativitu a inspiraci, srozumitelné popisy technik i práce, praktický přehled možných kombinací a variací základních receptů i laskavé´úvodníky´ke každému tématu.. Dále musím ještě zmínit elegantní design celé knihy a krásný styling fotografií. Doporučuji začátečníkům i pokročilejším cukrářům - každý si zde přijde na své..:)
Číst více Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat