Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

slovenština

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

193 Kč

Běžná cena 268 Kč

Ušetříte 75 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 246.00 mm
  • Šířka

    • 172.00 mm
  • Hloubka

    • 12.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.46 kg
  • Jazyk

    • slovenština
  • Počet stránek

    • 152
  • Typ vazby

    • brožovaná
  • Ean

    • 9788073604844
  • ISBN

    • 8073604841

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat