Objednávka

Nakup čtení za 500 Kč a vyhraj novou čtečku! Více informací zde.

Nový způsob léčby grapefruitovými jádry

Bez hodnocení

Kniha - brožovaná

Skladem > 5 ks

Možnosti doručení a platby

168 Kč

Běžná cena 198 Kč

Ušetříte 30 Kč

Vědce dnes znepokojuje skutečnost, že kritickým tempem vzrůstá rezistence nakažlivých bakterií vůči antibiotikům. Když byl například před 60 lety poprvé použit penicilin, nepodlehlo tomuto prostředku pouze 1 procento stafylokoků; dnes je to již neuvěřitelných 80 procent… Zdá se, že je třeba opět hledat nová řešení či spíše jen prověřit staré osvědčené metody. V posledních 20 letech se živě experimentuje s...
Vědce dnes znepokojuje skutečnost, že kritickým tempem vzrůstá rezistence nakažlivých bakterií vůči antibiotikům. Když byl například před 60 lety poprvé použit penicilin, nepodlehlo tomuto prostředku pouze 1 procento stafylokoků; dnes je to...

Nový způsob léčby grapefruitovými jádry

brožovaná

168 Kč

Podrobnosti

O knize

Vědce dnes znepokojuje skutečnost, že kritickým tempem vzrůstá rezistence nakažlivých bakterií vůči antibiotikům. Když byl například před 60 lety poprvé použit penicilin, nepodlehlo tomuto prostředku pouze 1 procento stafylokoků; dnes je to již neuvěřitelných 80 procent… Zdá se, že je třeba opět hledat nová řešení či spíše jen prověřit staré osvědčené metody. V posledních 20 letech se živě experimentuje s neuvěřitelnými desinfekčními účinky citrusových plodů, zejména grapefruitu. Tento moderní výzkum je ve skutečnosti jen ozvukem domorodců ze střední Afriky či z himálajského podhůří, kteří rutinně již po staletí žvýkají grapefruitová jádra...
Vědce dnes znepokojuje skutečnost, že kritickým tempem vzrůstá rezistence nakažlivých bakterií vůči antibiotikům. Když byl například před 60 lety poprvé použit penicilin, nepodlehlo tomuto prostředku pouze 1 procento stafylokoků; dnes je to již neuvěřitelných 80 procent… Zdá se, že je třeba opět hledat nová řešení či spíše jen prověřit...
Vědce dnes znepokojuje skutečnost, že kritickým tempem vzrůstá rezistence nakažlivých bakterií vůči antibiotikům. Když byl například před 60 lety poprvé použit penicilin, nepodlehlo tomuto prostředku pouze 1 procento stafylokoků; dnes je to již neuvěřitelných 80 procent… Zdá se, že je třeba opět hledat nová řešení či spíše jen prověřit staré osvědčené metody. V posledních 20 letech se živě experimentuje s neuvěřitelnými desinfekčními účinky citrusových plodů, zejména grapefruitu. Tento moderní výzkum je ve skutečnosti jen ozvukem domorodců ze střední Afriky či z himálajského podhůří, kteří rutinně již po staletí žvýkají grapefruitová jádra jako prevenci proti malárii. Na západ od našich hranic se extrakt z citrusových plodů stal skutečným hitem, jehož oblasti využití se neustále rozšiřují. Irští autoři, kteří stáli na počátku propagace tohoto oslavovaného prostředku, předkládají svým čtenářům vyčerpávající informační servis, který uvádí do tajů přípravy i užívání, předkládá ohlasy četných pacientů i vědeckých odborníků a vypočítává situace, kde lze toto „přírodní antibiotikum budoucnosti“ úspěšně využívat.

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat