Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Moje cesta k Michelinu

Recenze(8)

68 %

(8 Recenzí)

Jazyk

čeština

Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a...
Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem...
Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem!

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2018

424 Kč

Běžná cena 499 Kč

Ušetříte 75 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 246.00 mm
  • Šířka

    • 207.00 mm
  • Hloubka

    • 26.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.82 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 224
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788075856869
  • ISBN

    • 9788075856869

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

68%

(8 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

10.1.2025

5

Takový v kostce stručný životopis úspěšného kuchaře, který dosáhl kuchařského Olympu. Michelinskou hvězdou se chlubí mnohé restaurace, ale není to ocenění restaurace , ale náleží kuchařskému týmu, který zde vaří, když se šéfkuchař nebo kuchařský tým sebere a odejde má podnik po slávě. Udělování má jisté podmínky a v poslední době lidé od Michelinu, který od nich dostal hvězdu, podnik ekonomicky škrtí,...
Takový v kostce stručný životopis úspěšného kuchaře, který dosáhl kuchařského Olympu. Michelinskou hvězdou se chlubí mnohé restaurace, ale není to ocenění restaurace...
Takový v kostce stručný životopis úspěšného kuchaře, který dosáhl kuchařského Olympu. Michelinskou hvězdou se chlubí mnohé restaurace, ale není to ocenění restaurace , ale náleží kuchařskému týmu, který zde vaří, když se šéfkuchař nebo kuchařský tým sebere a odejde má podnik po slávě. Udělování má jisté podmínky a v poslední době lidé od Michelinu, který od nich dostal hvězdu, podnik ekonomicky škrtí, vyžadují drahé suroviny a nutí personál do nesmyslů. Původní myšlenka kamsi zmizela, udělování už není férové, dříve mohla hvězdu dostat ve Francii třeba nádražní restaurace. Pavel kdysi prohlásil, už nemáme michelinskou hvězdu a začali jsme konečně vydělávat.
Číst více Číst více
13.1.2025

4

Zajímavá životní cesta jednoho z našich nejúspěšnějších šéfkuchařů. V knize je i spousta receptů. Vše doplněné fotografiemi. Jen mne to tak nějak úplně nevtáhlo, působilo to trošku studeně.
Zajímavá životní cesta jednoho z našich nejúspěšnějších šéfkuchařů. V knize je i spousta receptů. Vše doplněné fotografiemi. Jen mne to tak nějak úplně nevtáhlo,...
Zajímavá životní cesta jednoho z našich nejúspěšnějších šéfkuchařů. V knize je i spousta receptů. Vše doplněné fotografiemi. Jen mne to tak nějak úplně nevtáhlo, působilo to trošku studeně.
Číst více

Více od autora:

Pavel Pospíšil

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat