Objednávka

Dnes doprava zdarma při nákupu nad 333 Kč! 

Maso v naší kuchyni

Bez hodnocení

Kniha - vázaná s laminovaným potahem

Vyprodáno

319 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 80 Kč

Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další...

Maso v naší kuchyni

vázaná s laminovaným potahem

319 Kč

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 300.00 mm
  • Šířka
    • 210.00 mm
  • Hloubka
    • 22.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.15 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 320
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Datum vydání
    • 1.1.2010

O knize

Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi...
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat