Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Maso v naší kuchyni

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro...
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu....
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2010

311 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 88 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 300.00 mm
  • Šířka

    • 210.00 mm
  • Hloubka

    • 22.00 mm
  • Hmotnost

    • 1.15 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 320
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788090341333
  • ISBN

    • 8090341330

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat