Objednávka

Kváskové pečivo slané

100 % (2)

Kniha - brožovaná

Skladem > 5 ks

Odesíláme 6.6.

Možnosti doručení a platby

249 Kč

Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s...
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám,...

Kváskové pečivo slané

brožovaná

249 Kč

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 201.00 mm
  • Šířka
    • 201.00 mm
  • Hloubka
    • 6.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.24 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 72
  • Typ vazby
    • brožovaná
  • Datum vydání
    • 1.12.2014

O knize

Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku...
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku

Hodnocení

100%

(2)

Hodnotili 2 čtenáři
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

5

7.9.2015
Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu pravou chuť a vůni. V knize najdeme tipy pro zdraví, vysvětlení pozitivních surovin na náš organismus. Rady a tipy jak založit kvásek a rady pečení s kváskem také v knize najdeme 21 vyzkoušených receptů na chleba, slané pečivo a další pokrmy z...
Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu...
Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu pravou chuť a vůni. V knize najdeme tipy pro zdraví, vysvětlení pozitivních surovin na náš organismus. Rady a tipy jak založit kvásek a rady pečení s kváskem také v knize najdeme 21 vyzkoušených receptů na chleba, slané pečivo a další pokrmy z kvásku. Jak autorka uvádí chtěla by nás naučit přípravu takzvaného Slow Food ( pomalého jídla),u kterého si člověk vychutná i samotnou přípravu pokrmu. Již se těším ,jak si pochutnáme na doma pečeném chlebu.
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

5

30.5.2021
Luxusní kniha co míří ke "kořenům lidskosti":o) Jak hodně jsme se nechali rudými soudruhy ošálit, jak daleko jsme se vzdálili vlastní podstatě? Proč jsme si jako ženy nechaly sebrat teplo rodinného krbu a vyměnily ho za pomíjivý úspěch profesní :o) Nikdy není pozdě věnovat se základu a podstatě rodiny jímž je poctivé jídlo na stole s dětmi a přáteli kolem. Chleba je základ VŠEHO a všechny recepty zde...
Luxusní kniha co míří ke "kořenům lidskosti":o) Jak hodně jsme se nechali rudými soudruhy ošálit, jak daleko jsme se vzdálili vlastní podstatě? Proč jsme si jako...
Luxusní kniha co míří ke "kořenům lidskosti":o) Jak hodně jsme se nechali rudými soudruhy ošálit, jak daleko jsme se vzdálili vlastní podstatě? Proč jsme si jako ženy nechaly sebrat teplo rodinného krbu a vyměnily ho za pomíjivý úspěch profesní :o) Nikdy není pozdě věnovat se základu a podstatě rodiny jímž je poctivé jídlo na stole s dětmi a přáteli kolem. Chleba je základ VŠEHO a všechny recepty zde (včetně doprovodného slova) jsou vynikající. Já se netěším, my už si pochutnáváme ❤️
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

5

7.9.2015
Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu pravou chuť a vůni. V knize najdeme tipy pro zdraví, vysvětlení pozitivních surovin na náš organismus. Rady a tipy jak založit kvásek a rady pečení s kváskem také v knize najdeme 21 vyzkoušených receptů na chleba, slané pečivo a další pokrmy z...
Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu...
Autorka nás v této knize motivuje, abychom si udělali v této uspěchané době čas na jídlo. Motivuje nás touto knihou abychom navrátily dobu zpět a dali chlebu tu pravou chuť a vůni. V knize najdeme tipy pro zdraví, vysvětlení pozitivních surovin na náš organismus. Rady a tipy jak založit kvásek a rady pečení s kváskem také v knize najdeme 21 vyzkoušených receptů na chleba, slané pečivo a další pokrmy z kvásku. Jak autorka uvádí chtěla by nás naučit přípravu takzvaného Slow Food ( pomalého jídla),u kterého si člověk vychutná i samotnou přípravu pokrmu. Již se těším ,jak si pochutnáme na doma pečeném chlebu.
Číst více Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat