Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
84%
(10 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
4.8.2022
3
Souhlasím s předchozími komentáři, že kniha je plná teorie a obsahuje recepty pouze okrajově. Je dobrá na přečtení, seznámení s kvašením, to mne bavilo. Potom se dá poslat dál a pořídit si knihu receptů. Alespoň já to tak udělám.
Souhlasím s předchozími komentáři, že kniha je plná teorie a obsahuje recepty pouze okrajově. Je dobrá na přečtení, seznámení s kvašením, to mne bavilo. Potom se dá...
Souhlasím s předchozími komentáři, že kniha je plná teorie a obsahuje recepty pouze okrajově. Je dobrá na přečtení, seznámení s kvašením, to mne bavilo. Potom se dá poslat dál a pořídit si knihu receptů. Alespoň já to tak udělám.
Číst více
4.6.2019
2
V knize je mnohem méně receptů, než bych čekala. Část kapitol se věnuje fermentační tradici v různých zemích světa - to je po informační stránce zajímavé, ale v praxi pro mě osobně nepoužitelné. Ze všech možných i nemožných úhlů je popisováno korejské kimči, což je škoda v české knize českého autora (ale chápu, kimči bylo podrobováno různým vědeckým výzkumům, takže bylo o čem psát). Velký prostor je...
V knize je mnohem méně receptů, než bych čekala. Část kapitol se věnuje fermentační tradici v různých zemích světa - to je po informační stránce zajímavé, ale v...
V knize je mnohem méně receptů, než bych čekala. Část kapitol se věnuje fermentační tradici v různých zemích světa - to je po informační stránce zajímavé, ale v praxi pro mě osobně nepoužitelné. Ze všech možných i nemožných úhlů je popisováno korejské kimči, což je škoda v české knize českého autora (ale chápu, kimči bylo podrobováno různým vědeckým výzkumům, takže bylo o čem psát). Velký prostor je věnován i probiotickým kulturám, mikroorganismům a enzymům, ovšem na tak vysoké odborné úrovni, takže jsem místy měla problém porozumět textu. Největší přínos pro mě měly kapitoly o surovinách a dochucovadlech.
Číst více
Číst více