Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
81%
(9 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
5.5.2024
4
Jedna z balíku kuchařek, které jsem si nedávno objednala. V knize je spousta zajímavých recptů, nápadů a tipů, jak využívat které koření, dokonce jsem se dozvěděla, jak správně vařit rýži (?), ale fakt je, že bych se musela při svém ryze českém vaření zcela soustředit na jinou lokalitu, abych dokázala využít dané směsi nebo pasty v jídle. Většinou mají tak maximálně měsíční trvanlivost. Např. takové...
Jedna z balíku kuchařek, které jsem si nedávno objednala. V knize je spousta zajímavých recptů, nápadů a tipů, jak využívat které koření, dokonce jsem se dozvěděla,...
Jedna z balíku kuchařek, které jsem si nedávno objednala. V knize je spousta zajímavých recptů, nápadů a tipů, jak využívat které koření, dokonce jsem se dozvěděla, jak správně vařit rýži (?), ale fakt je, že bych se musela při svém ryze českém vaření zcela soustředit na jinou lokalitu, abych dokázala využít dané směsi nebo pasty v jídle. Většinou mají tak maximálně měsíční trvanlivost. Např. takové kari bych vařila max jednou za rok, tak co potom s tím zbytkem koření? Ale jinak je to opět krásně zpracovaná kuchařka a možná z ní i některé recepty vyzkouším.
Číst více
Číst více
1.10.2021
Nejdříve jsem se této kuchařky zalekla. U receptů jsou hodně dlouhé soupisy ingrediencí, 20 a více není výjimkou. Když jsem překonala prvotní šok, zjistila jsem, že surovin je pomálu a vše je koření. A u každého receptu tolik.
Díky této kuchařce jsem se více odvázala, nakoupila několik nových druhů a naučila se používat více koření.
Nejdříve jsem se této kuchařky zalekla. U receptů jsou hodně dlouhé soupisy ingrediencí, 20 a více není výjimkou. Když jsem překonala prvotní šok, zjistila jsem, že...
Nejdříve jsem se této kuchařky zalekla. U receptů jsou hodně dlouhé soupisy ingrediencí, 20 a více není výjimkou. Když jsem překonala prvotní šok, zjistila jsem, že surovin je pomálu a vše je koření. A u každého receptu tolik.
Díky této kuchařce jsem se více odvázala, nakoupila několik nových druhů a naučila se používat více koření.
Číst více