Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 210.00 mm
-
Šířka
- 148.00 mm
-
Hloubka
- 12.00 mm
-
Hmotnost
- 0.37 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 176
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem a přebalem
-
Ean
- 9788073593551
-
ISBN
- 9788073593551
O knize
Každý z nás už si zřejmě někdy pochutnával na domácích zavařeninách a mnozí nostalgicky vzpomínáme na časy, kdy jimi voněla celá babiččina spíž. Proč ale jenom vzpomínat? Co vám brání pustit se do toho také? S knihou Konzervování a zavařování se lehce naučíte vyrábět klasické džemy, ale i želé, sušené a kandované ovoce...
Každý z nás už si zřejmě někdy pochutnával na domácích zavařeninách a mnozí nostalgicky vzpomínáme na časy, kdy jimi voněla celá babiččina spíž. Proč ale jenom vzpomínat? Co vám brání pustit se do toho také? S knihou Konzervování a zavařování se lehce naučíte vyrábět klasické džemy, ale i želé, sušené a kandované ovoce, nakládanou...
Každý z nás už si zřejmě někdy pochutnával na domácích zavařeninách a mnozí nostalgicky vzpomínáme na časy, kdy jimi voněla celá babiččina spíž. Proč ale jenom vzpomínat? Co vám brání pustit se do toho také? S knihou Konzervování a zavařování se lehce naučíte vyrábět klasické džemy, ale i želé, sušené a kandované ovoce, nakládanou zeleninu, ovocná vína, kečupy a další lahůdky. Kromě toho ještě ušetříte a navíc budou vaše výrobky mnohem zdravější, než ty kupované. Najdete tu také množství výborných a nápaditých receptů, ve kterých své domácí výrobky můžete